miercuri, 6 iulie 2011

Seria Cercul secret de L.J.Smith

Cred ca ati auzit de faimoasa scriitoare:Lisa Jane Smith,creatoarea seriei Jurnalele Vampirilor.
Lisa Jane Smith este o scriitoare americana, care locuieste in California. Cartile ei sunt literatura pentru tineri si adulti si combina un numar vast de genuri incluzand horror, science fiction/fantezie si dragoste.
L.J.Smith a mai scris in 1992 trilologia:The Secret Circle(Cercul secret) care cuprinde volumele:
  • The Initiation-(Ritualul)
  • The Captive -(Captiva)
  • The Power-(Puterea)

.
Fortata sa se mute din insorita Californie in mohoratul orasel New Salem, Cassie tanjeste la inceput dupa vechea ei viata. Cu timpul, se simte ciudat de legata de un grup de adolescenti care face legea in scoala ei. Initiata in sabatul vrajitoarelor, care stapaneste acolo de secole, este atrasa in Cercul secret si are parte de o aventura naucitoare si terifianta.
Dar atunci cand se indragosteste de misteriosul Adam, Cassie are de facut o alegere dificila: sa foloseasca sau nu fortele intunecate pentru a-si atinge scopul? O singura miscare gresita ar putea insemna sfarsitul!
O fascinanta poveste despre iubire, mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor L.J. SMITH.



O fascinanta poveste despre iubire,mistere intunecate si puteri supranaturale de la autoarea seriei de bestselleruri Jurnalele Vampirilor – L.J. SMITH
LUPTA DINTRE BINE SI RAU CONTINUA…
Ademenita in cel mai popular grup cu putinta, Cassie e fascinata de puterea – pe cat de atragatoare, pe atat de periculoasa – pe care tocmai si-a descoperit-o.
Cand este pusa in situatia de a alege sa foloseasca forta misterioasa a sabatului fie in slujba binelui, fie a raului, Cassie ii cere ajutorul unuia dintre prietenii lor, Adam, si devine captiva unei iubiri pline de primejdii.
Vrajita de promisiunea de a obtine dragostea cu ajutorul magiei, Cassie ii fura inima lui Adam si strica fragilul echilibru al puterii, provocand un uragan de furie pe care nimeni nu-l prevazuse.
Va supravietui Cercul secret?
Sau lupta crancena in care sunt implicate fortele binelui, raului si iubirii ii va mistui pe toti?

 

Cassie isi descopera Puterea
Si trebuie sa-si dovedeasca loialitatea...
Dupa intamplarile captivante prin care trece in primele doua carti,Cassie ajunge sa fie membra deplina a celui mai interesant club posibil.Ea intelege ca puterea are un pret-si este unul mai mare decat si-ar fi imaginat.
Aflata la mijloc intre dorintele diferite ale celor doua conducatoare ale Cercului Secret,Cassie trebuie sa-si continuie lupta.De asemenea,ea are de ales intre a-si folosi puterile supranaturale ca sa le salveze viata celor din jurul ei si a-si concentra energia sa-l pastreze pentru ea pe Adam,lucru care ar duce la dezmembrarea Cercului Secret.
Va fi suficient de curajoasa ca sa abata pericolele ce planeaza asupra sabatului?
Sau va cadea si ea prada intunericului?
Urmareste ultimele aventuri ale lui Cassie in New Salem si afla care este deznodamantul intamplarilor palpitante prin care trec membrii Cercului Secret!

De curand a aparut si la noi cel de-al treilea volum din serie.Ce parere aveti de coperta?
Mie mi se pare superba!
Puteti sa apasati Aici pentru a precomanda cartea "Puterea".

Un comentariu:

  1. Andreea Cristinaiulie 08, 2011 5:08 a.m.

    Foarte interesant. Chiar m-ai facut sa vreau sa citesc acest cerc...:)

    RăspundețiȘtergere