miercuri, 17 august 2011

Happy Birthday!!!

Astazi,dragi prieteni,este o zi importanata pentru draga noasta Andreea-Cristina!
Este ziua ei de nastere si vroiam sa-i urez un calduros "La Multi Ani" prin intermediul blogului nostru drag!
Speram sa ne incanti cu cat mai multe recenzii,jocuri noi si sa fii mereu alaturi de noi,cu buna ta dispozitie incantatoare.
Iar eu vreau sa-ti spun ca esti o prietena minunata si meriti tot ce-ti doresti,visele sa-ti devina realitate si sa te vedem pe micile erane alaturi de Leonardo DiCaprio sau Ian Somerhalder.Glumesc:))Totusi ar fii o idee interesanta.
Dar pana atunci,eu iti spun:
HAPPY BIRTHDAY,MY DEAR!

Jocul continua

Incep prin a-mi cere scuze de absenta.Am promis recenzii si noutati,doar ca al meu pc are probleme si imi e greu  sa fac ceva.
Dar,lasand la o parte aceasta problema,vreau sa continui jocul Andreei.A inceput sa-mi placa:).
Deci ieri a fost marti...si ma gandesc la munte,o zona muntoasa.
Si poza:
Si melodia:
Nu stiu cat de potrivita este,dar mi se pare atat de linistitoare si imi place foarte mult.Sper sa va placa si voua!
Enjoy!

luni, 15 august 2011

Un joc...

Hello,my friends! In sfarsit postez si eu ceva...parca murise intr-un moment slefuirea blogului pentru mine. Noroc de Raina ca va capta atentia in lumea aceasta....Of! ce m-as face fara ea..
So...mi-a venit o mica idee in legatura cu imaginatia noastra care,in zilele acestea,cam prea se incinsese. Ideea suna cam asa...
O saptamana,7 zile,6 litere diferite,o imagine,o melodie.
''Jocul'' e unul simplu. Azi e Luni deci,litera care ne intereseaza este ''L''. Ne gandim repede la un cuvant si acela e ...lac,de exemplu.
Putem sa gasim pentru fiecare zi din saptamana cate o imagine semnificativa si o melodie?
Eu am inceput deja.
Poza reprezinta lacul inceputului. Unde totul porneste si nimic nu inceteaza a se opri. Reprezinta fluxul si refluxul persoanei tale.
Melodia este una ''veche''. De multe ori am ascultat-o si de mai multe ori am apreciat-o. Cred ca este perfecta pentru aceasta zi .
Sper ca si Raina sa intre in jocul acesta si maine,ea va da urmatoarea imagine si melodie.
La Multi Ani tuturor care poarta numele Sfintei Maria sau derivatele lor!

joi, 11 august 2011

Dragostea si raul- Anne Rice


    Seria CÂNTECELE SERAFIMULUI de ANNE RICE
Volumul 2 - DRAGOSTEA ŞI RĂUL
O carte-bombă, cu fantome şi îngeri în plina Italie renascentistă

„Am avut un vis cu îngeri. I-am văzut şi i-am auzit într-o superbă şi nesfârşită noapte galactică. Am văzut luminile care erau aceşti îngeri, zburând ici şi colo, în străfulgerări de irezistibilă strălucire…”
Aşa începe Dragostea şi răul, al doilea volum din celebra serie Cântecele serafimului a lui Anne Rice. Liric, captivant şi profund, Dragostea şi răul este un thriller metafizic cu îngeri şi asasini care evocă din nou lumi întunecate şi periculoase din vremurile de demult. Anne Rice ne transportă pe alte tărâmuri, de data aceasta în Roma secolului al XV-lea, un oraş al domurilor şi grădinilor suspendate, al turnurilor şi crucilor înălţate spre norii veşnic schimbători, al colinelor şi al pinilor înalţi... Un oraş al lui Michelangelo şi al lui Rafael, al Sfintei Inchiziţii şi al lui Leon al X-lea, al doilea fiu al lui Lorenzo de Medici, deţinătorul tronului papal.
În această epocă, în acest secol, Toby O’Dare, fost asasin plătit al guvernului, este însărcinat de îngerul Malchiah să rezolve o crimă teribilă produsă prin otrăvire şi să dezlege misterul unui loc bântuit de un spirit fără de odihnă — un diabolic dibbuk. O’Dare se reconectează la propriul trecut, cu aspectele lui luminoase şi întunecate, înfricoşătoare şi tandre, condus de făgăduinţa salvării şi de o viziune mai adâncă şi mai bogată asupra dragostei.
„Indiscutabil, Rice ştie să spună o poveste, iar aceasta este palpitantă… Sfârşitul tulburător, dramatic, care lasă loc unui «va urma» confirmă pe deplin faptul că această serie chiar a prins aripi.” (People)

Si primul volum din serie:


Ne aflam in prezent. in centrul povestirii: Toby O’Dare – un asasin platit, notoriu in lumea interlopa – este solicitat pentru o noua misiune ucigasa. Un suflet fara suflet, un mort viu care se ascunde sub diverse nume false (printre care si Lucky Vulpoiul!), el isi infaptuieste crimele la ordinul Justitiarului. In lumea de cosmar a lui Toby, isi face insa aparitia un strain misterios, un serafim, care ii ofera acestuia sansa de a salva vieti in loc de a ucide. Toby, care visa candva sa devina preot dominican, dar a ajuns in schimb sa intruchipeze raul si violenta, profita de aceasta sansa. Este astfel purtat inapoi in trecut, in Anglia secolului al XIII-lea, in timpuri intunecate, cand evreii sunt acuzati de crime rituale, iar copiii mor subit sau dispar… 






Patimi de sucub, vol 4 din seria Georgina Kincaid de Richelle Mead

DRAGOSTEA E UN CÂMP DE BĂTAIE


Cum să nu-ţi placă Georgina, un sucub zăpăcit şi sexy, cu simţul umorului, care se crede Sherlock Holmes?
De data asta, misterul pe care încearcă să îl dezlege o priveşte direct. Şeful ei, arhidemonul oraşului Seattle, Jerome, a dispărut într-un soi de coup d’état în lupta pentru putere dintre demoni. Asta înseamnă că toţi nemuritorii din subordinea lui – sucubi, vampiri şi drăcuşori – rămân nemuritori, dar îşi pierd capacităţile speciale.
Evident, în toată povestea asta există şi o parte bună – Georgina e într-o pauză de aspirare a sufletelor, ceea ce înseamnă că se poate bucura de momentele de tandreţe cu Seth care îi fuseseră până acum refuzate; doar că asta e pentru prea puţin timp, vine prea târziu şi reprezintă o trădare a lui Maddie.
Şi în toată această vreme, Georgina îl caută pe Jerome şi se lansează în tot felul de investigaţii, avându-i alături, pe post de Watson, pe Seth, pe care continuă să-l iubească, pe Dante, sufletul întunecat care este actualul ei iubit, şi pe Roman, fostul iubit, care revine în peisaj cu gânduri criminale.
Georgina rămâne şi în acest volum un personaj perfect credibil, cu defectele sale, cu modul în care jonglează cu situaţia ei specială şi încearcă să-şi dea seama cum să se comporte într-o lume a oamenilor – şi cu felul în care intră în tot soiul de încurcături, pe care în final le rezolvă cu o sclipire genială.
Iar cât despre celelalte personaje… sincer, aţi mai auzit vreodată de un demon al cărui hobby e să strecoare informaţii greşite pe Wikipedia? Cu siguranţă că nu.
Aşadar, dacă vreţi mister şi suspans, o porţie bună de râs, tandreţe şi mult sex, citiţi Patimi de sucub, pe care cu siguranţă n-o veţi putea lăsa din mână!

Si primele trei volume din seria:Georgina Kincaid:


Georgina Kincaid este sucub - adica un demon sexy si plin de glamour, care seduce muritorii si le absoarbe energia. Desi aparent sa fii sucub pare ceva spectaculos, Georgina nu poate avea o viata amoroasa normala, caci asta ar insemna sa faca rau celor doi bieti muritori de care se simte atrasa, scriitorul Seth Mortensen si fermecatorul Roman.Dragostea trece insa pe locul secund atunci cand in lumea nemuritorilor din Seattle se iveste o amenintare: vampiri si dracusori deopotriva sunt atacati, iarGeorgina, investigand de una singura, descopera existenta unor creaturi respinse atat de rai, cat si de iad, si care vor sa se razbune... „Sexy, spumoasa si insolenta!”- Michelle Rowen „O nemuritoare frumoasa si obraznica... suspans, crime si mult sex fierbinte...” - Mario Acevedo


Dragostea e un lucru dureros si nimeni nu stie asta mai bine decat Georgina Kincaid.Daca numai il saruta pe Seth Mortensen, scriitorul timid, sexy si incredibil de talentat cu care are o relatie, ii absoarbe energia. Georgina e sucub, un demon care isi ia forta din placerea barbatilor.E adevarat, capacitatea de a-si schimba aspectul si avantajul nemuririi sunt grozave, si da, Georgina e cea care a ales sa intre in randurile slujitorilor iadului cu multe secole in urma. Dar nu pare deloc cinstit ca o demonita al carei scop in viata este seductia sa nu se poata bucura de pasiune alaturi de singurul muritor care o cunoaste si o accepta asa cum este...“O fantezie urbana sextaculoasa si amuzanta!” – Publishers Weekly“Scriitura lui Richelle Mead este la fel de ademenitoare ca si personajele ei – Nopti de sucub este o carte data naibii (la propriu!), pe care n-o poti lasa din mana, plina de stil, umor, suspans si gratie.” – Rachel Caine



Georgina Kincaid, sucubul responsabil cu zona Seattle, e bantuita de vise stranii, vise din care dimineata se trezeste secatuita de energie, desi se pune din nou pe picioare cu o multime de aventuri de-o noapte. Hotarata sa afle ce se petrece, isi uneste fortele cu cele ale ingerilor si demonilor din tainica lume supranaturala a orasului Seattle pentru a afla adevarul.“